Șoferi, atenție! Trafic blocat în Constanța, din cauza unei avarii RAJA

190
Șoferi, atenție! Trafic blocat în Constanța, din cauza unei avarii RAJA - masiniaglomeratie101368428945-1481877531.jpg

Articole de la același autor

Pentru remedierea unei avarii survenite la una din conductele principale de alimentare cu apă, din municipiul Constanța, cu diametrul de 300 mm, se blochează traficul pe strada Ciprian Porumbescu, pe tronsonul delimitat de intersecțiile cu strada Chiliei și b-dul Mamaia, astăzi, în intervalul 09:30 – 15:00. 


La fața locului au fost dislocate mai multe echipaje de intervenție, care vor acționa pentru remedierea avariei în timp cât mai scurt. Având în vedere numărul mare de abonați deserviți, inițial, începând cu ora 07:00, s-a încercat remedierea avariei cu conducta sub presiune. În urma decopertării zonei, s-a constatat necesitatea înlocuirii unui tronson pe o porțiune de 6 metri, conducta prezentând în zona lucrărilor mai multe fisuri. În aceste condiții, este necesară întreruperea furnizării apei potabile în intervalul 09:30 – 15:00. Sunt afectati consumatorii din cartierul Faleza Nord și zona Piața Chiliei. 


"Ne cerem scuze față de constănțenii afectați de această avarie și îi asigurăm că echipele noastre de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor de reparații și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.", au declarat reprezentanții RAJA.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1056 secunde