Sorina Pintea, un nou control inopinat într-un spital după atacul lui Iohannis

315
Sorina Pintea, un nou control inopinat într-un spital după atacul lui Iohannis - 646x4041-1555485397.jpg

Articole recomandate

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a avut marți seara un nou control inopinant în spitalele din România, la doar câteva ore după atacul lui Iohannis care spune că foloseșțe aceste controale doar pentru o campanie de imagine, și a mers la Spitalul din Sinaia, acolo unde a avut parte de o surpriză plăcută.


Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a făcut marți seară o vizită inopinată la spitalul din Sinaia, spunând că a avut parte de o supriză plăcută. Vizita are loc în ideea în care, tot marți, ministrul a avut un schimb de replici dure cu președintele Klaus Iohannis, care a caracterizat vizitele sale din spitale în miez de noapte drept campanie de imagine.

"În această seară am avut parte de o surpriză plăcută. Vizita la spitalul orășenesc Sinaia mi-a arătat că există și unități sanitare în care se poate face treabă. Felicit pe toți cei care contribuie la realizarea acestui lucru", a spus ministrul, care a postat și un mesaj pe Facebook, în urma vizitei la spitalul prahovean.

De asemenea, Pintea anunță că anul acesta, Ministerul Sănătății, va aloca fonduri pentru achiziția de aparatură și echipamente necesare în spital, dar va contribui și la finalizarea construcției noii clădiri care va găzdui unitatea sanitară.

Președintele Klaus Iohannis a afirmat marți, la ceremonia de decorare a unor spitale, inclusiv a unora criticate de ministrul Sănătății, că reprezentanții PSD nu și-au îndeplinit obiectivele asumate pentru domeniul sănătății, legate de construirea a opt spitale regionale, unul republican și modernizarea celor existente, spunând că guvernarea PSD este "un eșec de la un capăt la altul".

"Este revoltător că ministrul Sănătății a pornit o campanie mai degrabă de imagine decât una de informare prin spitalele din țară. Cum să mai creadă cineva că PSD chiar va construi noi spitale?", a adaugat Iohannis.

Ministrul Sănătății Sorina Pintea a răspuns criticilor șefului statului privind controalele în spitale, amintindu-i că atunci când alții de altă culoare politică făceau același lucru erau apreciați. "Cred că ar fi bine să mă lase în pace", spune Pintea.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4577 secunde