Soția primarului din Valu lui Traian, în moarte cerebrală la Fundeni

3959

Articole de la același autor

Florica Mitroi, soția primarului din Valu lui Traian, Florin Mitroi, este internată în stare gravă la Institutul de Uronefrologie și Transplant Renal Fundeni, încă de la sfârșitul săptămânii trecute.
Femeia a ajuns la Spitalul Județean Constanța în cursul zilei de vineri, 18 iunie, acuzând dureri abdominale și vărsături, ne-au precizat reprezentanți ai unității sanitare.
În urma analizelor medicale efectuate, medicii au pus diagnosticul de pancreatită acută și existau indiciile existenței unei afecțiuni hepatice acute. Primele probe indicau, după cum au arătat reprezentanți ai spitalului constănțean, infectarea cu virusurile hepatice B și D.
În cursul nopții de vineri spre sâmbătă, starea bolnavei s-a agravat, ea intrând în comă. Familia a decis transportarea ei la Institutul Fundeni, în vederea efectuării unei intervenții chirurgicale.
Potrivit cadrelor medicale, starea de sănătate a bolnavei a continuat să se deterioreze, ea fiind în prezent în moarte cerebrală și fiind menținută în viață de aparate. Florica Mitroi are 42 de ani și nu a avut simptome care să indice o stare de sănătate precară. De altfel, la internare, medicii au suspectat inițial o toxiinfecție alimentară.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8318 secunde