Spania își deschide granițele de la 21 iunie pentru Spațiul Schengen. Ce țară face excepție

3534
Spania își deschide granițele de la 21 iunie pentru Spațiul Schengen. Ce țară face excepție - 53545002303-1592142866.jpg

Articole recomandate

Spania își va deschide granițele de la 21 iunie pentru Spațiul Schengen, cu excepția Portugaliei. Granițele cu această țară se vor deschide la 1 iulie, eveniment la care vor participa premierul Sanchez, regele Felipe al VI-lea și premierul portughez, Antonio Costa, informează Digi24.


Decizia guvernului spaniol a fost anunțată duminică de executivul premierului socialist Pedro Sánchez, în videoconferința săptămânală susținută cu președințiile regionale de la începerea pandemiei de coronavirus.


Spania a decretat închiderea frontierelor terestre la 16 martie, în plină explozie a pandemiei, care de atunci permite accesul doar cetățenilor spaniolilor, rezidenților și lucrătorilor transfrontalieri, acreditați din motive de forță majoră sau situație de necesitate, și transportului de mărfuri.


La 23 mai, când pandemia intrase în remisie, premierul Sánchez anunțase că la 1 iulie se vor redeschide în siguranță frontierele pentru vizitatorii străini.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6518 secunde