SPIT/ Amenzi pentru nedeclararea modernizărilor efectuate de chiriași

285
Serviciul Public de Impozite și Taxe (S.P.I.T.) Constanța a finalizat campania de verificare pe teren a agenților economici care au închiriate clădirile unor societăți bancare.

În cadrul campaniei, inspectorii fiscali au urmărit respectarea prevederilor legale în ceea ce privește obligația declarării în termen de 30 zile a lucrărilor de reconstruire, consolidare, modernizare, modificare sau extindere a unei clădiri existente precum și achitarea corectă a impozitului datorat.

Inspectorii fiscali au verificat 51 de operatori economici și au constatat că 43 dintre aceștia nu respectau prevederile legale în vigoare în ceea ce privește declararea și achitarea impozitelor aferente modernizărilor efectuate de chiriași.

Pentru nerespectarea prevederilor legale în vigoare 30 operatori economici au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 37.355 lei și au fost impuși în evidențele fiscale cu debite suplimentare în cuantum de aproximativ 2.100.000 lei, din care 1.900.310 lei reprezentând impozit pe clădiri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2245 secunde