SPIT. ANUNȚ IMPORTANT!

522
SPIT. ANUNȚ IMPORTANT! - cetaxesiimpozite11450285828-1450706098.jpg

Articole de la același autor

Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța informează constănțenii că, în ședința ordinară a Consiliului Local din data de 18 decembrie 2015, a fost adoptată hotărârea pentru aplicarea prevederilor O.U.G. nr. 44/2015 privind acordarea unor facilități fiscale la nivelul Unității Administrativ Teritoriale Constanța, respectiv anularea unei cote de 73,3 la sută din majorările de întârziere aferente obligațiilor de plată principale datorate bugetului local, restante la 30 septembrie 2015.


"Astfel, contribuabilii care intenționează să beneficieze de această facilitate fiscală trebuie să notifice SPIT cu privire la intențiile lor, până cel mai târziu la data depunerii cererii de anulare a majorărilor de întârziere. Notificarea se poate depune la sediile SPIT sau se poate comunica prin poștă, cu scrisoare recomandată cu confirmare de primire. Ulterior, ei trebuie să achite la zi toate obligațiile de plată principale și cota de 26,7 la sută din majorările de întârziere aferente", explică directorul executiv al SPIT, Virginia Uzun. 
Potrivit acesteia, cererea de anulare a cotei de 73,3 la sută din majorările de întârziere trebuie depusă până la data de 30 iunie 2016, inclusiv.


Pentru mai multe detalii cu privire la procedura respectivă, constănțenii pot accesa site-ul www.spit-ct.ro, secțiunea "Legislație - Hotărâri ale Consiliului Local" sau link-ul http://www.spit-ct.ro/legislatie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5248 secunde