SPIT Constanța a obținut recertificarea sistemului de management integrat

212
Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța a obținut, recent, recertificarea sistemului de management integrat - calitate - mediu - ohsas, implementat și conceput conform SR EN ISO 9001:2008; SR EN ISO 14001:2005; SR OHSAS 18001:2007, din partea organismului german de certificare TÜV Thüringen.

Recertificarea a fost recomandată de auditorii externi, fără nicio condiționare, respectiv, fără nicio abatere sau constatare cu privire la aplicarea cerințelor corespunzătoare standardelor de referință.

Amintim că, certificarea ISO 9001 a fost obținută de SPIT, pentru prima dată în anul 2006. În anul 2009, instituția a trecut într-o nouă etapă, fiind implementate în concept integrat, alături de calitate, alte două noi sisteme de management respectiv, de mediu și de sănătate și securitate ocupațională.

Implementarea sistemului de management integrat atestă nivelul performanței generale a SPIT, gradul de îndeplinire a politicii adoptate, a obiectivelor stabilite, transparența și eficiența proceselor organizației, aprecierea calității actului managerial, a bunelor practici din organizație și în principal orientarea organizației în direcția calității. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4062 secunde