SPIT Constanța. Modificarea numărului de persoane la habitat, anunțată în maximum o lună de zile

410
SPIT Constanța. Modificarea numărului de persoane la habitat, anunțată în maximum o lună de zile - spit-1421919949.jpg

Articole de la același autor

Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța informează constănțenii că orice modificare privind numărul de persoane care locuiesc într-un imobil se efectuează în termen de 30 de zile de la data producerii modificării.

Astfel, se depune la orice agenție fiscală SPIT "Declarația de impunere pentru stabilirea taxei de habitat" completată atât cu numărul de persoane ce locuiesc în imobil cât și cu datele de identificare ale acestora.

Pentru impunerea unui nou-născut la plata taxei de habitat la declarația sus-menționată se anexează certificatul de naștere și cartea/buletinul de identitate a proprietarului, copie.

Pentru încetarea de la plata taxei de habitat a unei persoane decedate, la declarația sus-menționată se anexează certificatul de deces și cartea/buletinul de identitate a proprietarului, copie.

Formularul "Declarația de impunere pentru stabilirea taxei de habitat" poate fi descărcat și de pe site-ul instituției www.spit-ct.ro, secțiunea "Persoane fizice"-"Documente declarare"-"Taxa de habitat".

Declarația de impunere completată și copiile documentelor justificative, pot fi expediate agențiilor fiscale prin intermediul oficiilor poștale, sau prin e-mail, la următoarele adrese: [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected].

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Ianuarie 2015
Stire din Social : Sezonul estival, în pericol!
Pagina a fost generata in 0.5269 secunde