SPIT continuă campania de verificare a transportatorilor de mărfuri

2781
Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța continuă campania de verificare a contribuabililor care dețin autovehicule concepute și construite pentru transportul de mărfuri în vederea depistării utilizatorilor care încearcă să se sustragă de la plata taxei de folosire a tramei stradale.

Autorizațiile zilnice pentru taxa de folosire a tramei stradale pot fi achiziționate de la punctele de taxare amplasate pe raza municipiului Constanța, iar autorizațiile lunare de la ghișeele unice ale instituției.

Punctele de taxare sunt amplasate la intrările în localitate, inclusiv la Poarta 5 de acces în Portul Constanța, iar ghișeele unice se găsesc la următoarele adrese: str. Sulmona nr. 22, str. Atelierelor nr. 6, str. Alexandru Lăpușneanu nr. 116C în incinta City Park Mall (sky level), str. Ecaterina Varga nr. 25-27 (fostul Centru de Informare pentru Cetățeni), B-dul Mamaia nr. 86, în incinta Serviciului public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor, str. Badea Cârțan nr. 3, str. Nicolae Grindeanu nr. 66 (zona Km 4-5) și str. Dumbrăveni nr. 1 (cartier Palazu Mare).

Neachitarea taxei constituie contravenție și se sancționează cu amendă între 250 lei și 1.000 lei pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată cuprinsă între 0-5 tone inclusiv, și cu amendă între 1.000 lei și 2.500 lei pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată peste 5 tone.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 21 Septembrie 2011
Stire din Social : Atenție, se oprește apa la Băneasa!
Pagina a fost generata in 1.605 secunde