SPIT. Contribuabilii pot acorda calificative funcționarilor de la ghișeu

79
SPIT. Contribuabilii pot acorda calificative funcționarilor de la ghișeu - spit1133654813414028293571405338-1407934879.jpg

Articole de la același autor

Contribuabilii au posibilitatea exprimării aprecierii față de calitatea serviciului prestat de către funcționarii publici din cadrul Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța prin acordarea unui calificativ.

Astfel, la nivelul fiecărui ghișeu este amplasat un dispozitiv cu patru taste, fiecăreia fiindu-i atribuit una din următoarele calificative, respectiv "Excelent", "Bine", "Satisfăcător" și "Nesatisfăcător".

Fiecare cetățean care intră în legătură directă cu funcționarul public de la ghișeu își poate exprima gradul de satisfacție cu privire la calitatea serviciului prestat prin simpla apăsare a uneia dintre taste.

Odată butonul apăsat, datele sunt transmise unei stații centrale care înregistrează ora, mesajul și locul de unde acesta a fost transmis. 

Sistemul furnizează date privind numele complet al fiecărui operator și gradul de evaluare al serviciilor oferite, aceste elemente reflectând randamentul funcționarului pe anumite perioade de timp.

Rapoartele lunare privind percepția contribuabililor asupra calității serviciilor instituției prestate de funcționarii publici de la ghișee dar și de fiecare agenție fiscală în parte sunt analizate de managementul instituției.

În baza rezultatelor obținute, managementul instituției evaluează atât resursa umană cât și calitatea serviciului prestat, urmărindu-se astfel creșterea gradului de satisfacție al contribuabililor.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1272 secunde