SPIT. Proiectul de impozite și taxe republicat. Iată ce se modifică

260
SPIT. Proiectul de impozite și taxe republicat. Iată ce se modifică - taxe-1513175161.jpg

Articole de la același autor

Primăria Municipiului Constanța și Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local aduc la cunoștința cetățenilor republicarea Proiectului de hotărâre privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2018.

"Noul proiect a avut la bază modificarea privind reducerea impozitului datorat pentru mijloacele de transport hibride de la 75% la 95%; actualizarea cotei de impozitare în cazul clădirilor nerezidențiale aflate în proprietatea persoanelor fizice, de la 1,3 % la 0,5%, cotă ce se aplică la: a) valoarea rezultată dintr-un raport de evaluare întocmit de un evaluator autorizat în ultimii 5 ani anteriori anului de referință; b) valoarea finală a lucrărilor de construcții, în cazul clădirilor noi, construite în ultimii 5 ani anteriori anului de referință; c) valoarea clădirilor care rezultă din actul prin care se transferă dreptul de proprietate, în cazul clădirilor dobândite în ultimii 5 ani anteriori anului de referință", precizează reprezentanții SPIT Constanța.

Proiectul republicat poate fi consultat pe site-ul Primăriei municipiului Constanța, www.primaria-constanta.ro, și la sediul acesteia situat pe Bd. Tomis nr. 51, și pe site-ul Serviciului Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local www.spit-ct.ro sau la sediile acestuia, situate pe bulevardul Tomis nr.112, strada Sulmona nr. 22, strada Nicolae Grindeanu nr. 66, strada Badea Cârțan nr. 3, bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C și strada Dumbrăveni nr. 1.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 13 Decembrie 2017
Stire din Social : Cum va fi vremea, astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 2.3495 secunde