SPIT trimite deciziile de impunere cu impozitele și taxele locale

350
SPIT trimite deciziile de impunere cu impozitele și taxele locale - taxe2-1517588936.jpg

Articole de la același autor

Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța informează cetățenii că a început distribuirea deciziilor de impunere ce conțin cuantumul impozitelor și taxelor locale datorate în anul 2018 de către persoanele juridice, iar începând de săptămâna următoare vor fi distribuite și cele pentru persoanele fizice.
Astfel, anul acesta au fost tipărite aproximativ 170.000 decizii, din care 95% pentru persoanele fizice și 5% pentru persoanele juridice. Din numărul total, 85% sunt pentru cei care au de achitat doar obligațiile fiscale pentru anul 2018, iar 15% sunt pentru cei care au de achitat și debitele restante cu accesoriile aferente.
Deciziile de impunere sunt emise în baza informațiilor din declarațiile fiscale depuse de contribuabil, reprezentând și înștiințări de plată, în conformitate cu prevederile art. 95 alin. (6)  din Legea 207/2015 privind Codul de procedură fiscală.
"Documentele menționate se comunică cetățenilor la domiciliul fiscal prin poștă cu confirmare de primire. În cazul în care acest lucru nu este posibil, comunicarea se realizează prin publicitate, afișând un anunț la sediul SPIT și pe pagina instituției  www.spit-ct.ro. Anunțul se menține afișat cel puțin 60 de zile de la data publicării și se consideră comunicat în termen de 15 zile de la data afișării, potrivit art. 47 din Legea 207/2015 privind Codul de procedură fiscală", precizează reprezentanții SPIT.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.009 secunde