Spital de pediatrie la Constanţa. Compania Naţională de Investiţii a preluat clădirea, pentru a amenaja unitatea medicală

306

Articole de la același autor

Spitalul de pediatrie din Constanţa va fi realizat cu sprijinul Companiei Naţionale de Investiţii, care finanţează şi reabilitarea Cazinoului. Unitatea sanitară va funcţiona într-un clădire veche, care va fi complet refăcută CNI, în cartierul Palas.

„Constanța va avea un Spital de Pediatrie nou, modern, dotat, utilat, cu o capacitate de 165 de pacienți. Nu este o glumă, este o realitate și deja a fost depășit stadiul de «Poate», «Vom vedea» sau «Încercăm». Vă spun aceasta pentru că am fost astăzi (n.r. - marţi, 5 octombrie) împreună cu directorul Direcției de Sănătate Publică, Cristina Schipor, la sediul Companiei Naționale de Investiții acolo unde s-a semnat procesul verbal de predare primire și astfel C.N.I. va lua o clădire dezafectată și o transforma într-un spital modern”, a anunţat senatorul constănţean PNL, Septimiu Bourceanu.

Echipa care lucrează la acest proiect este alcătuită din: Cristina Schipor, președinte, Carmen Rusu, secretar, membri: dr. Ramona Iliuță, dr. Valentin Broască, dr. Mihaela Cocu și dr. Cristina Mihai. Alături de constănțenii noștri este și președintele C.N.I., Manuela Pătrășcoiu, cu care am stat de vorbă în mai multe rânduri și a înțeles necesitatea și urgența acestui spital. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2552 secunde