Spitalul Județean, sufocat de bolnavii spitalelor private

1195
2
Spitalul Județean, sufocat de bolnavii spitalelor private - spitalsufocat-1500212844.jpg

Articole de la același autor

Medicii Spitalului Clinic Județean de Urgență sunt nevoiți să consulte, zilnic, bolnavi aduși de la unitățile sanitare private care nu pot rezolva cazurile și le trimit la ei. 


"Există o modă de a trimite pacienți din alte părți pentru consult, care nu au un RMN făcut sau orice alte investigații. Ne trezim cu ei cu solicitare și foaie pentru consult", susțin cadrele medicale. 


Spre exemplu, există cazuri de tinere care ajung în Urgență în urma unor sângerări masive, care au trecut pragul, inițial, al unor clinici private. 


"Oricum, ne-am obișnuit să avem cam 2-3 prezentări pe zi, dar noi avem pacienți programați, urgențe și în plus trebuie să-i vedem și pe cei care vin de la alte unități sanitare. Desigur, îi putem primi, dar deja a devenit un obicei să ni-i aducă aici, pentru că ei știu că noi avem o imagistică pusă la punct, un laborator performant și atunci profită și spun că nu pot face anumite investigații bolnavilor numai pentru a-i aduce la noi", au mai spus medicii de la Spitalul Județean. 


Comentează știrea

blablabla
17 iulie 2017
articol sa fie...

si daca nu erau privatii, nu tot voi trebuia sa-i rezolvati? ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Asa, macar scapati de cazurile urgente solutionate de ei; ramin doar cei cu probleme, pe care nu-i por rezolva; tot fac o triere a urgentelor, in favoarea voastra...

Blabla2
17 iulie 2017
Ce porcarie de articol

pe cine citezi acolo? Îți protejezi sursele sau inventezi articole?

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8749 secunde