Sprijin pentru familiile constănțene afectate de vremea rea

88

Articole recomandate

Salvați Copiii ajută 118 familii grav afectate de căderile de zăpadă din județele Ialomița și Constanța. Având în vedere accesul îngreunat din ultima perioadă, Salvați Copiii colaborează cu Inspectoratele pentru Situații de Urgență și Inspectoratele de Jandarmi județene în acest demers. De asemenea, reprezentanți ai Direcțiilor Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului vor participa la distribuirea pachetelor. 
Suportul constă în alimente de bază (conserve, orez, ulei, făină, fructe, fasole, mălai, zahăr, paste făinoase, bulion, dulciuri), care vor fi distribuite, astăzi în comunele Grivița și Săveni din județul Ialomița, și luni, 10 februarie, în comunele Corbu și Cogealac, județul Constanța. 
"Pentru familiile cu copii mici, situația este foarte dificilă, de aceea solicităm ajutorul companiilor și persoanelor fizice să doneze, pentru a oferi în special alimente. Sperăm ca sprijinul nostru să le facă mai ușoară perioada aceasta", a declarat Gabriela Alexandrescu, președinte executiv Salvați Copiii.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 07 Februarie 2014
Stire din Social : Cod galben de ceață la Constanța
Pagina a fost generata in 1.2744 secunde