O campanie publicitară oferă sugestii: Îndrăznește și tu!

Statuia constănțeanului fugărit de maidanezi

2060
2
Statuia constănțeanului fugărit de maidanezi - 309d426f91033fccd9d0808809f3b50d.jpg

Articole de la același autor

O nouă statuie este amplasată, de câteva zile, în față la City Park Mall Constanța. Statuia reprezintă un om care fuge de o haită de câini, unul dintre maidanezi mușcând de picior personajul.
Lumea se oprește, se uită cu admirație și laudă curajul celui care a realizat primul gest de frondă populară la Constanța. "Acum văd statuia pentru prima dată și consider gestul genial. Dar ar trebui să o mute prin tot orașul, să o vadă oamenii din primărie, poate așa iau și ei măsuri", a declarat unul dintre trecători, Baizat Beiram. "Probabil este pusă pentru autorități, să le atragă atenția că trebuie să strângă maidanezii care au împânzit orașul", a completat trecătorul.
Statuia este inspirată din problemele constănțenilor și este poate cea mai reprezentativă și curajoasă ilustrare.
Inscripțiile de pe soclu ne indică însă un site, www.indraznestesitu.ro, și mesajul "Dresorului Anonim. Pentru toți cei care încearcă în fiecare zi să îmblânzească fioroșii maidanezi. Felicitări! Știm că nu tuturor câinilor le plac poveștile pentru copii. Îndrăznește!".
Practic, inițiatorii campaniei ridică statui tinerilor care încearcă lucruri noi, în cadrul campaniei "Îndrăznește", lansată cu scopul de a încuraja tinerii să exploreze lucruri noi. Campania se desfășoară la Constanța, în București, Iași și Cluj.
Tot ceea ce trebuie să facă tinerii este să-și expună actul lor de curaj pe www.indraznestesitu.ro, iar cei mai îndrăzneți vor avea câte o statuie proprie și 1.000 de euro în buzunar.
Printre eroii îndrăzneți care sunt promovați se numără "Skaterul Necunoscut", "Amantul Necunoscut", "Dresorul Necunoscut", "Biciclistul Necunoscut".
Poate ar trebui și constănțenii să îndrăznească mai mult, poate că așa vor avea curajul să se intereseze și ei de problemele din comunitate, de destinația banilor publici, de activitatea angajaților din Primăria Constanța sau Consiliul Județean, de investițiile din oraș, de numărul mare de biruri, și, nu în ultimul rând, de campania inexistentă de strângere a câinilor comunitari...

Comentează știrea

Axel
1 noiembrie 2012
bravooo!!!

Bravo pentru ideea cu statuia !!

cris
1 noiembrie 2012
Maidanezi

In sfarsit cineva trage semnalul de alarma,de ani de zile oamenii si copii sunt Ucisi de Haitele de Maidanezi si mass-media,politicienii etc nu fac nimic,Bravo !

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 18 Septembrie 2009
Stire din Social : Mizeriile Constanței
Joi, 17 Septembrie 2009
Stire din Social : Mizeriile Constanței
Pagina a fost generata in 2.0445 secunde