Sunteți de acord cu EUTANASIEREA maidanezilor?

9060
226
Legea le dă posibilitatea autorităților locale să decidă sau nu eutanasierea câinilor fără stăpân, dacă nu se oferă nimeni să-i adopte. Nu este o măsură obligatorie, deci rămâne la latitudinea primăriilor să găsească o soluție. Indiferent care ar fi aceasta, un lucru este cert: maidanezii trebuie să dispară de pe străzi! Sunteți de acord cu eutanasierea lor? Credeți că sterilizarea și închiderea lor în spații special amenajate este o soluție viabilă pentru Constanța?




Comentează știrea

226 comentarii. Pagina 1 din 23. Click pe pagina dorită : 1 2 ...23 
Aurora
23 ianuarie 2014
Fara discutii inutile

DA. In momentul de fata sterilizarea și închiderea lor în spații special amenajate nu este o soluție viabilă pentru Constanța.

ct
23 ianuarie 2014
evident

intrebare: cand considerati trebuie sa inceapa eutanasierea? raspuns : ieri ! deja avem haite in oras, ce asteapta primaria, sa patim ca locuitorii Timisoarei ? si f important, introduceti plata /taxa habitat, pt proprietarii cainilor de apartament, mare parte din mizeria din jurul blocurilor/ parcuri ,samd , de la ei provine....

bobo
23 ianuarie 2014
DA

DA domn'e suntem de acord ! de cate confirmari mai este nevoie? APUCATI-VA ODATA DE TREABA si respectati LEGEA nu va mai kakati atata pe voi!!!!

fara
23 ianuarie 2014
solutia tiriac

nu, trebuie gasita alta metoda de oameni sanatosi la cap si responsabili.

elena
23 ianuarie 2014
nu

nu sunt de acord,pt ca este o metoda gen: omorati toti barbatii ca s-au inmultit in ultima perioada si reprezinta un pericol pe strada,pot fi violatori,criminali(gen coafor ca se poarta) sau sa mai omoram din puscariasi in inchisori,ca statul consuma cam mult cu ei ,s-au cam inmultit in ultima perioada si nu mai e loc si pt altii... si sunt sigura ca cei care striga acum in gura mare"omoratii odata,ca sunt periculosi cainii astia" sunt persoanele iresponsabile care au considerat ca nu merita cheltuiti bani pt sterilizarea propriilor caini si mai bine ii arunca pe strada cu tot cu pui....rusine sistemului si rusine multimii de norod.. daca tot aveti grai sa strigatii "eutanasiere" va rog eu sa mergeti sa si luati parte la procedeu,sa vedeti procedeul in sine si sa aveti suflet rece pe parcursul lui...si daca puteti,majoritatea, atunci Dumnezeu sa ne fereasca -am devenit o tara de oameni fara sentimente!

syl
23 ianuarie 2014
DA la mesajul "nu"

Stimata Doamna Elena, Probabil nu ati fost niciodata in afara tarii. Caci daca ati fi fost, cu siguranta alta ar fi fost perceptia dumneavoastra vis-a vis de cainii maidanezi. Paralela cu barbatii care "s-au inmultit", in general, si cu "voilatori, criminali" in special e ,. in opinia mea, lipsita de sens si ma duce cu gandul ca sunteti o admiratoare a BB. Daca baiatul dvs ar fi fost Ionut Anghel, probabil ca v-ati mai fi revizuit un pic discursul. Chiar si eutanasierea mi se pare o procedura mult prea costisitoare pt o tara saraca precum RO: 14 zile, descantare, adormire, visare, si in final injectia letala. Cam mult pentru niste "javre", ca sa folosesc un termen uzitat de Radu. Banciu. In aceeasi ordine de idei, v-as invita de Pasti, intrucat Craciunul a trecut, sa iesiti cu acelasi gen de discurs cand vor fi taiati mieii. Ati asistat vreodata la taiera unui miel sau ied? Eu nu, dar am auzit ca e groaznic. Ti se rupe efectiv inima sa vezi puiul de oaie sau capra plangand la propriu. Daca tot vorbiti de "oameni fara sentimente", acolo, de Pasti, as vrea sa va vad luand atitudine, daca aveti sange rece.

Răspuns la: nu
Adăugat de : elena, 23 ianuarie 2014
nu sunt de acord,pt ca este o metoda gen: omorati toti barbatii ca s-au inmultit in ultima perioada si reprezinta un pericol pe strada,pot fi...
noni
23 ianuarie 2014
Da

Da sunt de acord cu eutanasierea. Vorbim de eutanasierea unor animale ce reprezinta un real pericol, dovedit si nu a unor oameni cum incearca unii sa faca mereu comparatii. Dar gainile, vacile, porcii, mieii, de ce sa fie eutanasiati ? ar fi logica intrebarea pt cei ce se opun. Da, sunt de acord sa se implice si faptic, nu doar declarativ, acesti sustinatori ai maidanezilor si DA, sunt de acord cu pedesiprea lor aspra daca nu se onoreaza angajamentele pe care si le asuma.

noni
23 ianuarie 2014
bravo syl

Am asistat lersonal la sacrificarea animalelor, in lafticular si in abatoare. Cand tai gatul unui miel, efectiv plange ca un copil, e sfasketor, eu nu rezist si prefer sa plec in alta parte pana sa termina. In abatoare, porci, vacile, sunt electrocutate ca sa nu mai aiba reactii fizice, sunt legate cu lantjri de picioare, atarnate de tavan pe o linie mecanizata si injunghiate in gat. Apoi sangele colectat in bazine speciale, se lasa la decantat, se separa albumina de globulina si cele doua se CONSUMA ! Albumina la prajituri si globulina la sangerete. Asa ca DESPRE CE VORBIM ??? O injectie dupa doua saptamani de preludiu ? Baietelul din Buciresti, nici macar da atat nu a avut parte !

nu
23 ianuarie 2014
nu eutanasieri

anti-eutanasieri......eutanasiati pe cei din guvern ba ga mi as pl in ei

hermes
23 ianuarie 2014
Pentru eutanasiere

Si cine plateste intretinerea miilor de caini tinuti in adaposturi speciale? Nu-i de ajuns ca si asa costa prinderea tinerea 2 saptamani si eutanasierea lor mai mult decat cosat un scolar?

226 comentarii. Pagina 1 din 23. Click pe pagina dorită : 1 2 ...23 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4317 secunde