SUPERLUNĂ în 14 decembrie. Cum ne-ar putea afecta acest fenomen

548
SUPERLUNĂ în 14 decembrie. Cum ne-ar putea afecta acest fenomen - superlunafenomenastronomicrar117-1481631183.jpg

Articole recomandate

Ultima superlună din acest an, din 14 decembrie, nu va îngreuna doar observarea ploii de meteoriți Geminide, ci ar putea avea efecte și asupra oamenilor. Strălucirea Lunii va reduce vizibilitatea meteoriților de cinci până la zece ori, astfel că spectaculoasa ploaie Geminide va trece mai mult neobservată. 


Un medium citat de site-ul descopera.ro susține că superluna va cauza tensiuni mari, mai ales că acest eveniment astronomic are loc înainte de Crăciun, timp în care mulți oameni își fac cumpărăturile.


Rose Smith, care conduce Absolute Soul Secrets, cea mai mare rețea de cititori din acest gen în emisfera sudică, susține că seria de trei superluni din ultima parte a anului va avea un efect negativ asupra stării emoționale a oamenilor. Mai menționează și că ocurența aceasta neobișnuită a superlunilor vine și într-o perioadă care oricum era tensionată, anume cea din apropierea sărbătorilor de iarnă.

"Poate fi un câmp de bătălie. Aș merge devreme la cumpărături, dacă nu v-ați făcut deja cumpărăturile de Crăciun."

Rose Smith susține că această superlună va avea un efect și asupra relațiilor noastre, întrucât superluna coincide și cu ciclul "9", care a început în 2008. 2017 va veni cu o reînnoire, pentru că așa cum susține mediumul, "spiritele vor ca oamenii să se detașeze de trecut și de obiceiurile vechi."


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2667 secunde