Țara care nu a înregistrat niciun nou caz local de infectare cu noul coronavirus

189
Țara care nu a înregistrat niciun nou caz local de infectare cu noul coronavirus - bloodtransfusion1024x683-1588264969.jpg

Articole recomandate

Coreea de Sud nu a raportat, joi, niciun nou caz local de infectare cu noul coronavirus, o premieră pentru țara asiatică de la vârful său epidemiologic din 29 februarie, a anunțat centrul său pentru prevenția și controlul bolilor, conform digi24.ro.


KCDC a raportat, joi, doar patru noi infecții cu noul coronavirus, toate fiind cazuri "importate". Cu 10.765 de cazuri și 247 de decese, Coreea de Sud este printre țările care au reușit să controleze cel mai eficient epidemia.


Autoritățile sanitare din țară au concluzionat că și alegerile parlamentare s-au defășurat fără probleme și fără o creștere a numărului de transmisii locale, autoritățile luând măsuri serioase pentru protejarea cetățenilor la vot, inclusiv obligativitatea purtării măștii și mânușilor de protecție la urne.


"29 de milioane de votanți au participat la scrutinul din 15 aprilie, niciunul dintre ei nu a fost infectat, conform datelor și având în vedere perioada de incubație de 14 zile", a declarat un oficial guvernamental.


Miercuri, un grup de experți a concluzionat că acele cazuri de reinfectare care apăruseră în urmă cu câteva săptămâni nu au fost decât teste fals-pozitive și că boala nu s-a reactivat sau reinfectat persoane în Coreea de Sud.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7742 secunde