Taximetrist, sancţionat de poliţiştii locali constănţeni, pentru că a refuzat să ia un client, cu aparatul de taxare pornit

694
Taximetrist, sancţionat de poliţiştii locali constănţeni, pentru că a refuzat să ia un client, cu aparatul de taxare pornit - taximetrist-1629890123.jpg

Articole de la același autor

Pe motiv că destinaţia solicitată este prea aproape de punctul de plecare sau că este la marginea orașului iar ei nu mai găsesc client la întoarcere sau, pur și simplu, că nu vor, unii taximetrişti constănţeni obișnuiesc să refuze curse.

„Călătorii trebuie să știe însă că un asemenea refuz reprezintă încălcarea legii și este sancționat de autorități”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Așa s-a întâmplat sâmbătă seara, în stațiunea Mamaia, când un șofer de taxi a refuzat să preia un client și apoi, deranjat de insistența acestuia, pur și simplu a plecat.

Polițiștii locali l-au identificat în scurt timp și a fost sancționat conform Legii nr. 38/2003 privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere.

„Este bine de reţinut că, dacă un taximetrist refuză o cursă deşi este liber, vă cere mai mulţi bani, vorbeşte urât sau refuză să pornească aparatul de taxat, puteți depune o reclamație la firma de care aparține taxiul sau puteți semnala problema la Direcția Generală Poliția Locală – 0241/484.205 și 0341/922”, subliniază cei de la Primăria Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.532 secunde