Temperaturi caniculare și mult soare, săptămâna viitoare, pe litoral

382
Temperaturi caniculare și mult soare, săptămâna viitoare, pe litoral - calduramarecaniculaparcagara32-1341162615.jpg
Luna lui Cuptor începe în forță pe litoralul românesc. Meteorologii anunță mult soare și temperaturi caniculare. În următoarele zile temperatura va crește treptat, depășind chiar 32 de grade Celsius. Norii care ne vor da târcoale nu vor aduce și ploi, ci doar temporar, ceva umbră. Disconfortul termic va fi destul de ridicat și este posibil chiar să depășească pragul critic la mijlocul săptămânii, dar și în week-end.
Astăzi, cerul va fi senin. Soarele va arde nestingherit și se vor atinge 29 de grade Celsius. Marți deja valorile termice încep să crească, încadrându-se între 20 și 30 de grade Celsius. Miercuri, 4 iulie, apar câțiva nori, dar va fi și mai cald, cu maxime de 32 de grade Celsius ziua și o minimă de 21 de grade Celsius noaptea. Joi și vineri se mai reduc temperaturile cu 1 - 2 grade, dar va fi în continuare vreme bună de plajă.
Week-end-ul se anunță însă de foc, cu maxime de 32 de grade Celsius și mult soare. Abia săptămâna viitoare este posibil să avem ceva ploaie, dar valorile termice se mențin foarte ridicate, peste 31 - 32 de grade Celsius, până spre jumătatea lunii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5685 secunde