Toate mijloacele de transport în comun vor avea compostoare electronice

869
Potrivit lui Cornel Marin, șef corp control în cadrul Regiei Autonome de Transport în Comun Constanța (RATC), numărul de aparate de bilete va crește. "În prezent avem în oraș 12 tonomate și urmează ca anul acesta să mai achiziționăm câteva. Le vom amplasa mai ales acolo unde nu sunt chioșcuri, în stațiile de autobuz. Mai este un criteriu după care ne ghidăm: punem aparatele de bilete în stațiile acoperite, pentru că trebuie să le protejăm de ploaie și vânt", a declarat Cornel Marin.
Regia de transport Constanța a achiziționat aceste aparate pentru a veni în ajutorul cetățenilor care se plângeau că nu au de unde să-și procure bilete.
O altă investiție pe care o va face RATC-ul este schimbarea compostoarelor. Până la sfârșitul anului toate liniile de transport în comun din Constanța vor avea compostoare elecronice.
Până în aprilie se vor scoate vechile compostoare de pe două linii de transport în comun și se va lăsa doar unul de tip vechi. Mulți călători se plângeau de faptul că vechile compostoare blocau biletele sau nu compostau cu trei găuri, conform regulamentului.
Compostoarele electronice funcționează numai în cazul biletelor confecționate din hârtie termică.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8532 secunde