Tone de produse alimentare, confiscate de medicii sanitar-veterinari

100

Articole de la același autor

Medicii sanitar-veterinari au continuat, zilele trecute, controalele la unitățile alimentare din județul Constanța. În numai o săp-tămână, ei au verificat aproape 100 de obiective, printre acestea aflându-se și șapte școli. 


Acțiunile de supraveghere și control desfășurate de către inspectorii Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Ali-mentelor Constanța, în perioada 14 - 18 septembrie, s-au materializat prin verificări la 91 obiective. Astfel, au fost vizate 15 super sau hipermarket-uri, 11 laboratoare cofetărie - patiserie, nouă magazine alimentare, un bar, două fast-food-uri, un restaurant, o pescărie, o unitate de procesare miere și produse apicole, 14 can-tine, șapte școli, cinci depozite alimentare, cinci depozite se-mințe consum, trei unități fabricare pâine și specialități, o unitate reambalare, două unități prelucrare și conservare legume, o unitate de fabricare sucuri de fructe și legume, o unitate de fabricare vin, o unitate morărit, o unitate de produse zaha-roase, șase depozite destinație, două exploatații comerciale. 


"Au fost confiscate și retrase de la vânzare 7.729 de kilograme de carne și produse din carne, 2.056 de kilograme de lapte și produse lactate, 1.520 de kilograme de pește și produse din pește, 81 de kilograme de ouă. Valoarea acestora este în cuantum de 112.706 lei. Produsele confiscate au fost dirijate către unități de neu-tralizare a subproduselor de origine animală și a produselor derivate care nu sunt destinate consumului uman și distruse prin incinerare", a declarat dr. Geronimo Brănescu, directorul executiv al DSVSA Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 30 Septembrie 2015
Stire din Social : INS. Șomajul nici nu crește, nici nu scade
Miercuri, 30 Septembrie 2015
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.3568 secunde