Touroperatorii turci, interesați de litoralul românesc și Delta Dunării

561
Touroperatorii turci, interesați de litoralul românesc și Delta Dunării - touroperatoriiturci-1476964488.jpg

Articole de la același autor

40 de hotelieri din Mamaia și Năvodari și agenți de turism și touroperatori din Constanța au participat, ieri, la o întâlnire cu touroperatori din Turcia. Vizita de documentare a fost organizată de Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Litoral – Delta Dunării, Asociația de Promovare București și Turkish Airlines Constanța.


Scopul întâlnirii a fost promovarea stațiunii Mamaia și a Satului de Vacanță, a orașelor Constanța, Tulcea și București, a Deltei Dunării, dar și a zborurilor operate de Turkish Airlines.


"Continuăm strategia de management de destinație, cu o nouă serie de infotururi cu agenți de turism din țările stabilite de noi ca prioritare în strategia noastră. Am derulat în aceste zile al doilea infotrip adresat pieței Turciei, organizat de noi în parteneriat cu cea mai prestigioasă organizație de turism din Turcia – Tursab. Către touroperatorii turci promovăm în special produsele Constanța City Break (Constanța – destinație de 12 luni pe an), Mamaia, ca destinație de top pentru distracție, pachetele de spa și wellness din hotelurile de pe litoral, precum și Delta Dunării, ca destinație motor de promovare", au explicat reprezentanții Asociației Litoral – Delta Dunării.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1923 secunde