Tradiții turcești la Festivalul TurkArt, în piațeta "Cazinou"

412
Tradiții turcești la Festivalul TurkArt, în piațeta

Articole recomandate

Asociația Oamenilor de afaceri Turci – Dobrogea (TIADD), Uniunea Democrată Turcă din România (UDTR) și Primăria Constanța vă invită în perioada dintre 23 și 25 august, în stațiunea Mamaia la piațeta Cazino unde va avea loc Festivalul TurkArt.


Vor urca pe scenă artiștii Yusuf Güney, Serkan Eruysal și Deniz Cem din Turcia, ansamblul de dansuri tradiționale turcești "Delikanlilar" al Uniunii Democrate Turce din România, ansamblul de dansuri Menemen Kültür ve Halk Oyunları GSK și Edvin Eddy cu Edy Band.


În ziua de 23 august, alături de Fanfara Otomană (Fatih Mehter Takımı), va avea loc o paradă cu costume otomane/turcești.
Totodată, în cele trei zile de festival va avea loc o tombolă cu scop caritabil dar vor fi oferite participanților și premii semnificative. O sumă importantă rezultată din vânzarea preparatele gastronomice cu specific turcesc și a obiectele expuse la standurile special amenajate va fi folosită în scopuri caritabile.


Organizatorii vor asigura transportul gratuit al participanților din județ la Festivalul TurkArt (dus 17.00 - întors 23.00) în limita locurilor disponibile. În funcție de cerințe, se vor decide localitățile de unde vor pleca cele 10 autobuze puse la dispoziția participanților. La festival vor fi oferite cadouri din partea organizatorilor și sponsorilor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.204 secunde