Trafic de coșmar pentru mii de români care se întorc de la munte după vacanța de Crăciun

231
Trafic de coșmar pentru mii de români care se întorc de la munte după vacanța de Crăciun - trafic-1640612446.jpg

Articole de la același autor

Final de vacanță și trafic de coșmar pentru mii de români care se întorc de la munte, după Crăciun. Se circulă în coloană pe DN1 pe sensul Braşov - Ploieşti, informează Centrul Infotrafic.


Valori ridicate de trafic se înregistrează luni la prânz pe DN 1 Braşov - Ploieşti, circulându-se în coloană pe anumite tronsoane.

Potrivit Realitatea.net Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, se înregistrează valori ridicate de trafic pe DN 1 Braşov - Ploieşti, astfel:


Centura de Vest a municipiului Ploieşti: trafic intens către Braşov, cu coloană între sensurile giratorii DN 1A - km 60 şi Strejnicu - km 61+500 de metri;

Comarnic: coloană în mişcare pe direcţia de deplasare Bucureşti - Braşov, de la km 99+500 de metri (Nistoreşti) până la km 107 (Comarnic);


Sinaia şi Buşteni: trafic intens pe sensul către Braşov, coloană în mişcare de la km 124 până la km 131, iar către Bucureşti, coloana este formată de la limita cu judeţul Braşov (staţiunea Predeal) până la km 133.

De asemenea, valori de trafic ridicate sunt şi pe DN 73A, între Pârâul Rece şi Predeal, intersecţia cu DN 1.

Poliţiştii acţionează pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor staţiunilor montane de pe Valea Prahovei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3407 secunde