Trafic îngreunat pe b-dul Aurel Vlaicu - zona Hidrotehnica

272
Trafic îngreunat pe b-dul Aurel Vlaicu - zona Hidrotehnica - traficingreunat-1458327568.jpg

Articole de la același autor

Șoferii constănțeni sunt atenționați că traficul se va desfășura cu dificultate, pe bulevardul Aurel Vlaicu, în zona Hidrotehnica, timp de aproape trei săptămâni.


"În urma decopertării ovoidului de preluare ape uzate, cu diametrul de 1.200 mm, de pe bulevardul Aurel Vlaicu - zona Hidrotehnica, s-a constat necesitatea înlocuirii sistemului pe o lungime de aproximativ 12 metri. Lucrările de reparații sunt mult îngreunate deoarece ovoidul este poziționat la o adâncime de aproximativ nouă metri", explică purtătorul de cuvânt al RAJA, Irina Oprea. Pentru remedierea situației, echipele de intervenție RAJA sunt nevoite să blocheze trei benzi de circulație, cu sensul de mers către Doraly, până pe 5 aprilie 2016. Pentru efectuarea lucrărilor, zona a fost împrejmuită și semnalizată, iar traficul a fost redirijat pe celelalte benzi, pe o porțiune de aproximativ 100 metri. 


"Ne cerem scuze față de participanții la trafic din zona respectivă, dar aceștia trebuie să înțeleagă că S.C. RAJA S.A. Constanța va face tot ce este necesar pentru limitarea acestor efecte nedorite și va încerca să finalizeze lucrările într-un timp foarte scurt", mai adaugă reprezentantul RAJA.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4281 secunde