Concurs Traficul pe b-dul Mamaia se desfășoară, pe unele porțiuni, pe o singură bandă

436

Articole recomandate

Pe bulevardul Mamaia drumul este încă înzăpezit, iar autoturismele circulă pe o singură bandă, pe anumite porțiuni de drum, și cu mare dificultate.
Pe bulevard nu este niciun utilaj care să curețe carosabilul. În continuare nu se acționează cu nimic pentru a ajuta șoferii sau pietonii care trebuie să se urce pe movilele de zăpadă de pe marginea drumului pentru a se deplasa sau pentru a urca în mijloacele de transport în comun. Trotuarele nefiind curățate, constănțenii trebuie să circule pe șosea.
Se circulă în condiții de iarnă și nimeni nu face nimic. Domnilor de la deszăpezire, bulevardul Mamaia este tot al Constanței! Este adevărat că autoritățile s-au sesizat cu greu, că au deblocat marile artere și intersecții ale orașului. La fel se putea face și cu bulevardul Mamaia, care, după atâtea zile, arată jalnic.
Oamenii care locuiesc pe bulevard pleacă, în continuare, mai devreme de acasă pentru a ajunge în timp util la muncă. Până când o să mai țină situația nu putem ști. Dacă întrebăm autoritățile, spun că se circulă excelent.
Atât pe șosea, cât și pe trotuar se circulă cu greutate, drumul este groaznic, peste tot sunt tranșee. Deszăpezirea din această parte a orașului lasă de dorit.
Sunt destui oameni care au ieșit cu lopețile să ajute la degajarea trotuarelor și la îmbunătățirea condițiilor de trafic, numai că asta ar trebui să fie treaba autorităților. Nu cetățenii sunt aceia care trebuie să deszăpezească trotuarele, ci autoritățile. Iar bani pentru deszăpezire ar trebui să existe, căci oamenii nu plătesc degeaba taxe și impozite.
Circulația se desfășoară și acum cu dificultate, iar șoferii riscă să intre cu automobilele în service. Din cauza zăpezii se pot strica bucșele, delcoul, bujiile, unghiul de fugă, chiar și cauciucurile. Dacă aveți lanțuri la roata de la mașină și circulați pe porțiuni unde nu este zăpadă, puteți să vă deteriorați cauciucurile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6808 secunde