"Transalpina se va deschide cel mai devreme în 1 iunie"

173
1

Articole recomandate

DN 67 C Transalpina nu va fi deschisă mai devreme de 1 iunie, în unele zone zăpada atingând o înălțime chiar și de doi metri, a declarat, pentru AGERPRES, șeful Secției Drumuri Naționale Târgu-Jiu, Ion Tudor.


"Dacă ținem cont că și luni noaptea spre marți a fost lapoviță în zona Munților Parâng, cu siguranță pe vârf a nins. La ultima verificare făcută, atât cât am putut să urcăm, zăpada era mare, sunt zone unde a fost viscolită, s-a tasat și cred că are și doi metri. Sunt și porțiuni unde zăpada s-a mai topit pe drum, dar încă este pe versanți și există riscul să se producă avalanșe de mici proporții, care să acopere din nou drumul. Deocamdată nu putem să intrăm să desfășurăm acțiunile de deszăpezire atât timp cât e zăpadă pe versanți, așteptăm după 15 mai să vedem cum va fi vremea, dacă se încălzește mai mult, și, în funcție de situație, îl vom informa pe domnul director al CNADNR, Narcis Neaga, și se va dispune cu siguranță degajarea drumului...În niciun caz nu discutăm de deschiderea drumului mai devreme de 1 iunie, dar puțin probabil să fie 1 iunie", a menționat Ion Tudor.


Comentează știrea

see this website
30 mai 2014
see this website

e cigs safe Stiri Social : "Transalpina se va deschide cel mai devreme în 1 iunie" | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online see this website http://houserentalsinmn.com/e-liquid-wholesale/quality-of-the-e-liquid-matters.asp

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 19 Ianuarie 2013
Stire din Diverse : Cel mai frumos domeniu schiabil al României
Miercuri, 05 Decembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Se deschide "Orășelul Copiilor"
Pagina a fost generata in 0.8987 secunde