Trei blocuri din Medgidia, debranșate de la rețeaua de apă

393
Trei blocuri din Medgidia, debranșate de la rețeaua de apă - 37d796a19e448f1b719738deab7b57cb.jpg
Două asociații de locatari din Medgidia au fost debranșate în cursul zilei de ieri de la rețeaua de apă potabilă, din cauza datoriilor foarte mari pe care le acumulaseră. Cele 90 de familii din blocul Asociației GIC, din cartierul Berărie, au restanțe la RAJA de aproximativ 20.000 de lei, reprezentând contravaloarea facturilor de apă pentru perioada decembrie 2009-septembrie 2010.
"Pentru recuperarea creanțelor de la această asociație, societatea noastră a întreprins toate măsurile necesare. Încă din primăvară au fost trimise lunar notificări, somații de plată și invitații la conciliere. Niciunul din aceste demersuri nu a adus vreun rezultat. Apoi, la sfârșitul lui iulie, când deja fusese avizată pentru debranșare, s-a făcut o înțelegere de eșalonare a debitelor, cu o rată de 1.500 de lei pe lună pentru toate cele 90 de familii. Până la ora actuală, locatarii blocului nu au achitat niciuna din ratele eșa-lonării și nici din facturile curente care au curs după încheierea procesului verbal", explică purtătorul de cuvânt al S.C. RAJA S.A., Irina Oprea. În consecință, Asociația GIC a fost ieri debranșată de la apă.
Același lucru s-a întâmplat și la Asociația Bloc 3 Tineret, scările A și B, pentru o datorie de aproximativ 8.000 lei, ce reprezintă contravaloarea facturilor de apă din perioada mai - august 2010.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5273 secunde