Trei motive pentru care să alegi încălțăminte sport pentru o ținută wow de toamnă

3530

Articole recomandate

Trecerea de la un sezon la altul te pune pe gânduri și te întrebi ce să porți în această toamnă în materie de încălțăminte? Lejeritatea și practicitatea pantofilor sport îi fac alegerea perfectă pentru orice sezon, ocazie sau ținută. Bărbații aleg să poarte pantofii sport pentru crearea outfit-urilor casual și elegante, încălțămintea sport fiind elementul cheie în realizarea unor ținute interesante, atractive, dar și nonconformiste în această toamnă.

Fără îndoială, pantofii sport sunt vedetele acestui sezon, mai ales dacă vorbim despre bărbați. Găsești  adidasi Nike la oferte speciale care au un model deosebit și pentru care nu trebuie să plătești o avere pentru ei. În plus, dacă alegi o pereche de încălțăminte sport de calitate, ea poate deveni parte din ținuta ta în multe ocazii ale săptămânii. Fie că mergi la job, fie că ai întâlnire cu iubita, la cinema sau ieșiți la un restaurant nou deschis în oraș, niște pantofi sport în trend nu doar te scot din încurcătură, ci te scot din mulțime.

Combină stilul sport cu articole elegante

O modalitate sigură de a atrage toate privirile, odată cu trecerea de la tricou la geacă, este de a combina adidașii cu o cămașă și pantaloni sport, bazându-te pe principiul modei minimaliste. Pentru a conserva stilul casual se recomandă asortarea unei geci de piele sau de jeans cu orice pereche de pantofi sport din noua colecție Nike.

 Personalitate avangardistă, cu stil comod

Avantajul acestei combinații este faptul că ai un look smart-casual atractiv, care îți permite să arăți sport și casual în același timp. Elementele atletice se potrivesc stilului de viață alert, aducând în prim plan o personalitate avangardistă. Pentru a nu arăta de parcă mergi la sală, ar fi bine totuși să te limitezi la un singur articol sport pe lângă adidași, contrabalansând doar cu un singur element sport precum un hanorac.

 Pantofi smart-casual pentru viața de zi cu zi

La capitolul incaltaminte barbati, libertatea e mare și atunci când vorbim de stilul abordat. Gama variată de modele îți permite să stilizezi și o ținută clasică. Astfel, pantofii casual, tenișii de pânză și piele sunt opțiuni perene, care indiferent de sezon își păstrează întâietatea în tendințele de modă bărbătească. Poți asorta reușit acești pantofi cu o varietate mare de articole vestimentare, de la cămăși clasice, pantaloni clasici, la blugi și îmbrăcăminte sport.

 Avantajul modelelor de pantofi smart-casual este faptul că sunt practici, dar reușesc să confere un aer sofisticat oricărei ținute.

Pentru o ținută mai elegantă, specialiștii recomandă combinațiile de culori clasice, alb, negru, mai ales dacă alegeți un costum închis la culoare. Pentru ținutele cu jeanși însă combinațiile sunt nenumărate. Și nici măcar nu trebuie să asortați cămașa la culoarea pantofilor.

 Pentru un look fistichiu, dacă sunteți pregătiți să întoarceți multe priviri, lăsați-vă imaginația să se joace. Evident, alegeți și momentul potrivit pentru asemenea apariție, căci s-ar putea ca șeful să nu fie cel mai încântat sau colaboratorii să nu vadă cu ochi buni toată această libertate. Așa că alege smart, îmbracă-te și încalță-te smart casual.

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.905 secunde