Trei sferturi din romani ar schimba funcția cu șeful lor

299
Trei sferturi din angajații români ar face schimb de funcție cu șeful lor. Aceasta reiese dintr-un sondaj realizat luna aceasta de unul dintre site-urile de plasare a forței de muncă.
BestJobs.ro a chestionat recent 5.892 utilizatori pentru a afla părerea angajaților față de managerul direct și de deciziile luate de acesta. La prima întrebare, "Ce acțiune a unui sef de coșmar te-ar face să îți dai demisia?", peste 45% dintre respondenți au afirmat că nu și-ar părăsi actualul loc de muncă din cauza șefului, indiferent de reacțiile lui.
23% din respondenți ar renunța la job dacă activitatea lor ar fi evaluată constant ca fiind slabă și 17% s-ar da bătuți dacă ar fi vorbiți de rău atunci când nu sunt de față.
Daca ar fi CEO pentru o zi în compania în care lucrează aproximativ 41% din respondenți ar crea o politică mai bună de avansare și de mobilitate între departamente. 34% din ei ar crea o politica mai bună de beneficii pentru angajați și peste 20% ar oferi o mai mare flexibilitate în programul de lucru, precum și posibilitatea de a lucra de acasă. Doar 5% ar mări bugetul departamentului în care activează acum.
Întrebați dacă ar face schimb de job cu șeful lor, peste 76% din cei chestionați au spus că ar accepta provocarea, 15% susțin că șeful e cel care nu ar face față rocadei și peste 8% preferă să nu își mărească aria de responsabilități, fiind deja prea ocupați sau dorind să evite asumarea unor riscuri ce pot duce la pierderea jobului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.507 secunde