Un cuplu a adoptat un purcel de la un adăpost de animale și l-a mâncat

1184
Un cuplu a adoptat un purcel de la un adăpost de animale și l-a mâncat - purcel-1551790048.jpg

Articole recomandate

Asta e povestea lui Molly, o purcelușă vietnameză adoptată recent de un cuplu care a omorât-o și a mâncat-o. Evident că niște oameni s-au enervat rău de tot.


Poliția canadiană nu a deschis investigația asupra cuplului care a adoptat purcelușul pentru că nu e ilegal în Canada să ucizi și să mănânci un porc, nici măcar unul adoptat. Rasta Sanctuary, care a salvat-o pe Molly, a postat pe Facebook că purcelușul a fost unul dintre cei 57 de purceluși salvați din condiții îngrozitoare de la o fermă. Conform Global News, Molly a fost salvată și tratată cu iubire până când s-a însănătoșit și a fost adoptată de un cuplu în data de 19 ianuarie.

La un moment dat între ziua aceea și 16 februarie, noii proprietari au realizat că nu știu să aibă grijă de un porc și au făcut-o pe Molly friptură.

"Trebuie să fii un tip foarte special de persoană ca să adopți un animal de la o organizație pentru drepturile animalelor ca să-l omori și să-l mănânci", a scris sanctuarul pe Facebook.

Majoritatea oamenilor ar presupune că nu poți omorî un animal pe care l-ai adoptat, dar s-ar înșela. Lorie Chortyk, purtătoare de cuvânt a BC SPCA, a explicat chestia asta pentru Global News.

"Pentru că animalele sunt considerate o proprietate conform legii, după adopție, persoana care a adoptat animalul devine proprietarul ei, așa că organizația care a dat animalul spre adopție pierde toate drepturile asupra lui. Noua persoană deține toate drepturile asupra animalului."


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7563 secunde