Un nou bulevard, în zona de nord a municipiului Constanţa. Primăria face bulevardul Madrid

710
Un nou bulevard, în zona de nord a municipiului Constanţa. Primăria face bulevardul Madrid - bulevardulmadrid-1635248813.jpg

Articole de la același autor

Consilierii locali constănţeni vor vota, vineri, 29 octombrie, în cadrul şedinţei ordinare lunare, propunerea primarului Vergil Chiţac de realizare a unui nou bulevard în municipiu. Este vorba despre bulevardul Madrid, în zona de nord a municipiului. Acesta va fi amenajat cu fonduri din Programul Naţional de Investiţii Anghel Saligny.

Potrivit referatului de aprobare, zona din partea de nord a municipiului Constanţa prezintă un ridicat potenţial de dezvoltare urbanistică pentru construirea de imobile pentru locuinţe unifamiliale şi colective, complexe comerciale şi pentru diverse activităţi economice. „Artera principală care deserveşte în prezent această zonă este drumul naţional DN2A (bd. Tomis), fiind cu un trafic intens şi foarte intens cu frecvente blocaje, este necesară o nouă arteră care să preia fluxurile de trafic din zona de nord a municipiului, fiind identificat în acest sens bulevardul Madrid”, consideră primarul Vergil Chiţac.

Valoarea totală a investiţiei se ridică la peste 62 de milioane lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4728 secunde