Un nou președinte la conducerea ANAT. Află aici cine este

108
Un nou președinte la conducerea ANAT. Află aici cine este - anat-1463910984.jpg

Articole de la același autor

După o absență de câțiva ani, Alin Burcea, directorul general al agenției de turism Paralela 45, revine la conducerea Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT), pe care a înființat-o în urmă cu 26 de ani, împreună cu alți cinci întreprinzători în turism, și a condus-o în perioada 1991 – 1993.


Alin Burcea a deținut și funcția de secretar de stat în Ministerul Turismului, în perioada 2001 – 2002, și are o experiență de peste 30 de ani în domeniul turismului.


Programul său de management la conducerea ANAT, pentru următorii doi ani, vizează rezolvarea unor probleme cu care agențiile de turism se confruntă de mult timp.


"În momentul de față sunt mai multe probleme prioritare pentru agențiile de turism. Trebuie să găsim varianta potrivită pentru piața românească de asigurare a agențiilor de turism în caz de insolvență și faliment. Contractul cu turistul, aprobat recent, necesită încă discuții, iar voucherele de vacanță trebuie și aplicate după aprobarea legii pentru care conducerea ANAT a luptat 11 ani", declară Alin Burcea.


Consiliul director este format, în prezent, din: Alin Burcea – președinte, Adrian Voican – prim-vicepreședinte, Ciprian Popescu – prim-vicepreședinte, Antonio Nițu – vicepreședinte, George Sorin Nicolescu – vicepreședinte, Lucian Boronea – vicepreședinte, Mircea Vladu – vicepreședinte, Dragoș Horhocea – membru și Dumitru Luca – membru-


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0941 secunde