Un nou proiect SPIT, în competiție europeană

187
Un nou proiect SPIT,  în competiție europeană - spit-1439726707.jpg

Articole de la același autor

Proiectul "Etax Mobile - o nouă modalitate de plată online a impozitelor și taxelor locale", dezvoltat de Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța, s-a calificat la competiția Premiul European pentru Sectorul Public (EPSA). Aceasta este cea de-a patra oară consecutiv când SPIT participă la un astfel de concurs, lansat de Institutul European de Administrație Publică (EIPA).

"La ediția de anul acesta, au fost înaintate un total de 266 de proiecte, din care 64 au fost identificate ca bune practici. Au participat 21 de țări și instituții europene, iar emitenții de top au fost Spania, Portugalia, Italia, Austria, Olanda, Lituania și Polonia. Proiectul SPIT a avut ca tematică modalitatea inovatoare de plată online a impozitelor și taxelor locale prin intermediul telefonului mobil", explică directorul executiv al SPIT, Virginia Uzun.

Amintim că SPIT Constanța a participat la selecția proiectelor pentru această competiție europeană în anul 2009 cu proiectul "Managementul instrumentelor de plată", în anul 2011, cu proiectul "Ghișeul unic", iar în anul 2013, cu proiectul "Modalitate inovatoare de plată a impozitelor și taxelor", toate reușind să se alinieze standardelor europene.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6686 secunde