Un nou târg de locuri de muncă, cu firme constănțene, pentru persoanele din Ucraina

413

Articole de la același autor

Zeci de cetățeni ucraineni stabiliți pe litoral au o nouă oportunitate de a ocupa locuri de muncă disponibile pe plan local. Joi, 18 mai 2023, începând cu ora 09.00, Centrul Comunitaria din Constanța (Bd. I.C. Brătianu Nr.5) găzduiește un nou târg de joburi dedicat persoanelor strămutate din Ucraina.


Evenimentul face parte din Programul desfășurat de Centrul pentru Resurse Civice (CRC) în parteneriat cu Asociația Firmelor Constănțene (AFCT) și cu sprijinul HIAS desfășurat în cadrul proiectului “Constanța pentru Ucraina” de la Centrul Comunitaria (Bd. I.C. Brătianu Nr.5).


În cadrul acestei acțiuni, mai multe companii de pe litoral caută să angajeze personal în domenii precum curățenie, bucătărie, salon SPA, producție alimentară, producție industrială, șoferi și operatori utilaje.


Cu această ocazie, organizatorii deschid și un birou specializat cu program zilnic de 8 ore la care firmele pot apela pentru a angaja personal din rândurile cetățenilor ucraineni și pot obține acces la CV-uri eligibile.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3766 secunde