Un român vorbește aproape 300 de minute pe lună, la telefonul mobil

97
1
Un român vorbește aproape 300 de minute pe lună, la telefonul mobil - unromanvorbeste-1456235737.jpg

Articole de la același autor

Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) a actualizat pe Veritel.ro - aplicația de comparare a ofertelor telecom - valorile de consum care configurează profilul utilizatorului ocazional, mediu și intensiv de servicii de telefonie mobilă și internet pe mobil din România, pe baza celor mai recente date statistice prelucrate de Autoritate, aferente primului semestru al anului 2015.

Conform datelor ANCOM, utilizatorul mediu de telefonie mobilă și internet pe mobil configurat pe Veritel.ro consumă lunar 167 MB trafic de internet mobil, trimite 74 de SMS-uri naționale (dintre care 64 în rețea proprie și 10 în afara rețelei) și sună în medie 251 de minute de pe terminalul propriu atât în rețea (193 de minute), cât și în afara rețelei (58 de minute).

Un utilizator ocazional de telefonie mobilă și internet pe mobil consumă lunar 56 MB trafic de internet, trimite 24 de SMS-uri naționale (din care 21 în rețea proprie și trei în afara rețelei) și sună, în medie, 83 de minute de pe terminalul propriu atât în rețea (64 de minute), cât și în-afara rețelei (19 minute).

Utilizatorul intensiv de telefonie mobilă și internet pe mobil consumă lunar 501 MB trafic de internet, trimite 222 SMS-uri naționale (din care 192 în rețea proprie și 30 în-afara rețelei) și sună, în medie, 753 de minute de pe terminalul propriu atât în rețea (579 de minute), cât și în afara rețelei (174 minute).

Comentează știrea

Gabi
24 februarie 2016
Atentie mare la telefoanele mobile - nu este de gluma

Pacat ca nu dati si stiri despre ce radiatii emit telefoanele mobile, cat de periculoase sunt din aceasta cauza. De asemenea ar trebui sa prezentati si faptul ca mai multe persoane de pe glob au dat in judecata firmele de telefonie mobila acuzandu-le ca au facut tumori cerebrale datorita vorbitului la mobil. De asemenea, mobilul nu ar trebui tinut in buzunar sau in apropierea capului cand se doarme. Asta ar trebui sa faceti cunoscut.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 4.4187 secunde