Unde au loc lucrări de refacere a tramei stradale, după intervențiile RAJA

127
Unde au loc lucrări de refacere a tramei stradale, după intervențiile RAJA - avarielucrariraja138209326813912-1423751915.jpg

Articole de la același autor

16 străzi din municipiul Constanța sunt încă neastfaltate complet după intervențiile societății de apă RAJA. Este vorba despre străzile Nicolae Iorga, bulevardul Mamaia, la intersecție cu bulevardul Tomis, I.G. Duca, strada Mircea cel Bătrân, în dreptul Procuraturii, Piața Tomis III, bulevardul Mamaia la intersecția cu strada Zorelelor, strada Ion Rațiu nr. 5 – 5A, strada Poporului la intersecția cu strada Nalbei, strada Soveja la intersecție cu strada Semănătorului și la intersecție cu strada Steagului, în zona Catanga, strada I.L. Caragiale, la intersecție cu strada 1 Decembrie 1918, bulevardul 1 Mai, în zona Scafandri, Șoseaua Mangaliei nr. 30 și strada Eliberării, în dreptul blocului 24.

Pe alte patru artere (străzile Libertății, Unirii, Tișana și Mărțișorului) se intervine la branșamentul de apă sau la conducta de apă. Trei străzi (Timișana, Gheorghe Marinescu, Nordului) sunt în execuție, cu autorizație de construire, iar șase străzi (Prelungirea Câmpinei, Andromeda, Albastră, Gheorghe Marinescu, Bogdan Vasile și bulevardul Aurel Vlaicu) sunt la nivel de piatră.

Pentru 17 străzi, RAJA a transmis constructorului solicitarea de a remedia asfaltul în urma tasării. Este vorba despre străzile Ion Rațiu, I.G. Duca la intersecția cu Călugăreni, bulevardul Aurel Vlaicu, Nicolae Filimon, Alba Iulia, Medeea, Cumpenei, Comarnic, Poporului, bulevardul Alexandru Lăpușneanu și strada Mihai Viteazu. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 23 Mai 2014
Stire din Politică-Administrație : "Liberalii vor refacerea USL"
Pagina a fost generata in 0.2473 secunde