Unde ne putem scălda fără probleme pe litoral

274

Articole de la același autor

Cei de la Direcția de Sănătate Publică Județeană Constanța analizează săptămânal calitatea apei din locurile de îmbăiere autorizate de pe litoral. Rezultatele probelor preluate din punctele de colectare a apei au ieșit conform normelor în vigoare, astfel că nici un loc nu prezintă vreun risc pentru constănțeni și turiști.
În data de 09 iulie, inspectorii DSPJ au analizat apa din Năvodari și au catalogat drept bună apa din Tabăra Delfinul și de la Hanul Piraților. La Campingul Marina Surf, Campingul Pescăresc, Popas III Mamaia și Perla Majestic apa este bună pentru îmbăiere. În aceeași zi, au fost recoltate probe din Mamaia, unde apa este excelentă în zonele Enigma, Estival, Vega, tabăra Turist, hotel Rex, Castel, Cazino, Aurora și bună în zona hotelului Perla.
Apa de îmbăiere a fost analizată pe 09 iulie și în Constanța, în zonele Delfinariu și plaja Modern. Potrivit analizelor de laborator, calitatea apei este excelentă în aceste puncte. De asemenea, pe 11 iulie, inspectorii direcției au luat la control și apa din Eforie Nord, Eforie Sud și Costinești, unde analizele au arătat că apa este excelentă pentru îmbăiere în toate zonele verificate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.2081 secunde