Unde puteți să plătiți curentul electric, fără să stați la coadă

143
Unde puteți să plătiți curentul electric, fără să stați la coadă - undeputetiplati-1432836462.jpg

Articole de la același autor

Toate Punctele Enel din județul Constanța vor fi închise luni, 1 iunie, a doua zi de Rusalii, declarată zi liberă legală. În rest, Punctele Enel vor funcționa astăzi și marți, 2 iunie, după programul obișnuit, între orele 8 și 16. 


Clienții Enel Energie, care doresc să își achite factura de energie electrică în această perioadă, pot utiliza modalitățile alternative de plată. Pot achita factura numerar, în magazinele care au afișată sigla Pay Point sau Payzone, benzinăriile OMV, prin Westaco, automatele de încasare ROBO ale BRD Groupe Societe Generale, BNA ale Unicredit Țiriac, Rompay și băncile partenere. De ase-menea, se pot face plăți prin rețeaua de bancomate, prin debit direct, prin internet sau prin virament bancar. 


Pentru a afla informații despre consumul de energie, facturile și plățile efec-tuate, clienții Enel Energie pot apela gratuit InfoEnel la numărul de telefon 0800.07.08.09 sau pot accesa pagina de web www.enel.ro, secțiunea My Enel. 


Pentru perioada în care nu este prevăzut program cu publicul, nu se vor face preavizări sau deconectări de la rețeaua de energie electrică. Serviciul Telecitire va fi funcțional.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.495 secunde