Concurs Unde se pot angaja șomerii constănțeni

898
3
Unde se pot angaja șomerii constănțeni - ajofm-1327862341.jpg

Articole de la același autor

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Constanța anunță, pentru intervalul 27 ianuarie – 2 februarie 2012, 55 locuri de muncă. O mare parte dintre acestea sunt comerț, intervenții, pază și protecție și în construcții.
Sunt disponibile posturi de lucrător comercial, agent de intervenție, pază și ordine, zidar rosar tencuitor, instalator apă, canal, sudor, lăcătuș construcții metalice și navale, electrician de întreținere în construcții, patiser, excavatorist pentru excavatoare cu rotor de mare capacitate, stivuitorist, marcator piese, curier, comisioner.
Persoanele interesate se pot adresa AJOFM Constanța, strada Lacului nr. 14, telefon 0241/481.537.

Comentează știrea

joe
30 ianuarie 2012
joburi de kkt

Numai prostii de joburi, nimic pentru tineri.

paul
30 ianuarie 2012
locuri de munca numai pentru cei fara studii

Se pare ca daca esti absolventul unei universitati nu ai nici o sansa sa gasesti un loc de munca.Concluzia,guvernul nostru vrea sa ne transforme intr-un popor de prosti,prin faptul ca nu incurajeaza cu programe guvernamentale angajarea celor cu studii superioare.Cine vrea sa ii mai voteze,eu nu o mai fac.

Florin
13 septembrie 2015
Urgent! Lucru la domiciliu!

Daca ai nevoie acum de bani! Nu iti trebuie experienta sau cunostinte de specialitate! Trebuie doar sa ai calculator si conexiune la internet. Este usor ceea ce ai de facut! Noi te invatam totul, pas cu pas si simplu! Te vei bucura cand vei vedea imediat rezultate! Pentru mai multe detalii, cauta-ne la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Ianuarie 2012
Stire din Social : A crescut din nou șomajul
Pagina a fost generata in 1.4293 secunde