Unde te poți distra pe litoral, în minivacanța de 1 Mai

485
Unde te poți distra pe litoral, în minivacanța de 1 Mai - litoral1mai-1682436130.jpg

Articole de la același autor

Zeci de mii de turişti sunt aşteptaţi în minivacanţa de 1 Mai la festivalurile “Beach, Please”, “Sunwaves”, “Grill Fest”, organizate la Costineşti, Mamaia şi Constanţa.


În staţiunea Costinesti, în perioada 27 aprilie - 1 mai are loc festivalul “Beach, Please” la care au anunțat că vor participa o sută de artişti internaționali.
“Patru zile şi 4 nopţi incendiare la Costineşti, cu un lineup al celor mai celebri şi fresh artişti internaţionali, care abia aşteaptă să urce pe cea mai mare scenă dedicată culturii urbane din Europa de Est”, au anunțat organizatorii într-un comunicat.


Peste 10.000 de turişti, printre care cetăţeni italieni, francezi, spanioli, germani şi americani, sunt aşteptaţi pe plaja Blue Beach în Mamaia, la festivalul de muzică electronică “Sunwaves”, care va avea loc între 27 aprilie şi 3 mai.


Printre artiştii invitaţi sunt nume internaţionale precum Marco Carola, Loco Dice, Jamie Jones, Ricardo Villalobos, Luciano, iar România este reprezentată de DJs precum ARPIAR, Dan Andrei, Priku, Arapu, Mahony, Gescu, Cezar şi mulţi alţii.


Și pe plaja Enigma din staţiunea Mamaia tot în perioada 27 aprilie - 1 mai se desfășoară “Festival du bonheur pour le gourmands”, adică gastronomie savuroasă şi muzică bună. Aici, intrarea este liberă.


În Constanţa, pe plaja Reyna, turiştii sunt aşteptaţi la "Grill Fest", eveniment ce va avea loc între 29 aprilie şi 1 mai. Și în cluburile şi restaurantele de la malul mării sunt multe evenimente anunţate.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5199 secunde