Unde va fi înmormântat medicul Gheorghe Mencinicopschi

816
1
Unde va fi înmormântat medicul Gheorghe Mencinicopschi - media144370616134469500-1666247192.jpg

Articole de la același autor

Internat de mai multe zile într-un spital din capitală, ca urmare a unei boli grave la plămâni, medicul Gheorghe Mencinicopschi a încetat din viață aseară, la vârsta de 73 de ani.

Bibiana Stanciulov, proprietara fabricii de magiun de la Topoloveni, persoană care s-a bucurat de sprijinul regretatului medic, consideră că i s-a făcut o mare nedreptate acestuia. „Activitatea științifică a unui om nu are nimic de-a face cu justiția de la un anumit moment, i s-a luat calitatea de Doctor Honoris Causa, să i se dea înapoi post-mortem. Se eliberase acum 3-4 ani, ceva de genul, a venit foarte, foarte slăbit și cu mari probleme de sănătate de acolo, din închisoare. Nici nu a mai avut ieșiri publice de atunci, cred că a mai ieșit o singură dată. Rudele n-au spus încă unde pot merge oamenii să-și ia la revedere, dar știu ca va fi înmormântat în locul său de baștină, în localitatea Domnești, județul Argeș, lângă părinții dânsului”, a declarat pentru agrointel.ro, printre lacrimi, Bibiana Stanciulov.

Gheorghe Mencinicopschi, născut pe 1 mai 1949, în comuna Domnești, județul Argeș a fost un biolog, biochimist și cercetător român, fost director al Institutului de Cercetări Alimentare, o personalitate activă din domeniul alimentației din România.

„A fost OMUL care a oferit întotdeauna un sfat bun OMUL care și-a sacrificat interesul personal pentru cei din jurul DÂNSULUI; OMUL care nu a acceptat niciodată manipularea; OMUL care m-a motivat să creez ( dintre ruine) Brandul de țară Magiun Topoloveni!”, afirmă Bibiana Stanciulov.

Comentează știrea

Ei
20 octombrie 2022
noi și ai lor

În curtea lui Voiculescu, ca el l-a alimentat !!!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6118 secunde