Unitățile sanitare își redeschid porțile

241
Unitățile sanitare își redeschid porțile - 646x4044-1546420910.jpg

Articole de la același autor

Unitățile sanitare din județul Constanța își reiau începând de mâine, 3 ianuarie, programul normal de lucru. Ca urmare, bolnavii vor putea beneficia, din nou, de consultații și în policlinici, la medicii de familie și medicii specialiști.

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Județeană (DSPJ) Constanța au precizat că și astăzi, 2 ianuarie, persoanele care vor avea nevoie de un consult medical se pot adresa, însă, doar anumitor spitale. Este vorba despre Spitalul Clinic Județean de Urgență, punctul de lucru UPU de la Băneasa, Spitalul Municipal Medgidia, Spitalul Municipal Mangalia, Spitalul Orășenesc Cernavodă, Spitalul Orășenesc Hârșova (camera de gardă), Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța și Spitalul de Pneumo-ftiziologie Constanța.

Precizăm că și Serviciul de Ambulanță Județean are program normal de lucru, cu mențiunea că, în plus, va asigura eliberarea de certificate constatatoare de deces.

De asemenea, cele trei centre de permanență din județul Constanța, de la Cogealac, Cumpăna și Năvodari, vor asigura asistența medicală de urgență în program non-stop, cu linie de gardă.  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7657 secunde