UPDATE. CONSTANȚA SUB APE: Zeci de străzi, gospodării și instituții publice sunt inundate! Canalizările nu mai fac față! GALERIE FOTO

2863
5

Articole de la același autor

UPDATE - În toate intersecțiile din Constanța se circulă cu dificultate, iar pe bulevardul Tomis, în zona Dacia și pe bulevardul Mamaia se circulă bară la bară. De asemenea, poliția a blocat circulația pe strada Soveja, de la sensul giratoriu de la Palatul Copiilor până la intersecția cu bulevardul Mamaia.


UPDATE - Pompierii de la ISU Dobrogea acționează în aceste momente, la Spitalul de Boli Infecțioase, la Casa Căsătoriilor și la Judecătoria Constanța cu mai multe motopompe și autospeciale, fiind afectate subsolurile instituțiilor. 


UPDATE - În Coiciu și în KM 4-5 canalizările refulează, străzile transformându-se în râuri. Și la această oră plouă torențial.


UPDATE- Echipele RAJA, dotate cu wome, vidanje și pompe au ieșt pe teren. Până la această oră, din cauza ploilor, la dispeceratul societății s-au înregistrat 33 de reclamații privind sistemul de canalizare stradal din Constanța, Ovidiu și zona Mamaia Nord. La nivelul municipilui, cele 26 sesizările au venit din zonele Faleza Nord - Tabla Buții; Delfinariu, Dacia - intersecția dintre Tomis și Al. Lăpușneanu, stațiunea Mamaia - zona Butoaie, Palazu Mare, strada Ahile Mihail aproape de intersecția cu Soveja, zona City Park Mall. Pentru zona Mamaia Nord, s-au primit reclamatii de pe străzile D4 și D5, iar la Ovidiu s-au inregistrat 2 reclamatii. Toate aceste sesizari au vizat sistemul de canalizare stradal. 

 
UPDATE - Ploaia torențială care s-a abătut asupra Constanței face ravagii. După ce zeci de oameni au alertat Pompierii de la ISU Dobrogea pentru a-i anunța că locuințele lor sunt ape, nici Judecătoria Constanța nu a scăpat, fiind inundată. 


UPDATE - Ploaia torențială s-a abătut asupra Constanței. După doar câteva minute, întreg orașul se află sub ape. Oamenii sunt alertați în condițiile în care pe unii dintre dintre ei i-a prins potopul pe străzi, pe alții în stații. Mai mult, la ISU Dobrogea telefoanele sună întruna. Oamenii anunță că apa le-a intrat în locuințe. Traficul este blocat, se circulă cu dificultate și bară la bară. 


O perdea de nori negri, amenințători, a ajuns în urmă cu câteva minute deasupra Constanței, vestind o ploaie torențială iminentă. Deja în nordul municipiului și în stațiunea Mamaia plouă în averse, însoțite de tunete și fulgere. Potrivit meteorologilor, până la ora 14,25, este cod galben de intensificări de scurtă durată ale vântului, care pot lua aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni, cantități de precipitații ce vor depăși 20 - 25 de litri pe metru pătrat.


Comentează știrea

st.iie
17 iunie 2014
stirea secoIuIui

nemaipomenit !!! pIoua in iunie ........

prodan
17 iunie 2014
furtunica

Iese mazarica la plimbare cu barca!!!!!

Răspuns la: stirea secoIuIui
Adăugat de : st.iie, 17 iunie 2014
nemaipomenit !!! pIoua in iunie ........
alina
17 iunie 2014
intruna

corect se scrie "suna intruna" , stimabile jurnalist

Pintea
17 iunie 2014
Venea o pluta pe Soveja

Poliția a blocat circulația pe strada Soveja, de la sensul giratoriu de la Palatul Copiilor până la intersecția cu bulevardul Mamaia- deoarece s-a zvonit ca vine Ponta impreuna cu fa Doina intr-o barca pneumatica impinsa de plutasi .

Răspuns la: furtunica
Adăugat de : prodan, 17 iunie 2014
Iese mazarica la plimbare cu barca!!!!!
soase
17 iunie 2014
mazare cu ou

sa navige cacatu pe strazile inundate

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6476 secunde