UPDATE referitor la avaria RAJA, ce afectează mai multe zone din Constanţa şi împrejurimi

386
UPDATE referitor la avaria RAJA, ce afectează mai multe zone din Constanţa şi împrejurimi - handwashing620px-1643266532.jpg
Informaţie de ultim moment de la RAJA, privitoare la avaria care afectează mai multe zone din Constanţa şi împrejurimi. Ce spun reprezentanţii companiei: 


"Noaptea trecută, în jurul orei 02.00, s-a remediat avaria apărută pe conducta de aducțiunea cu diametrul de 1200 mm, ce asigură o mare parte a necesarului de apă de la sursa Galeșu la Stația de Tratare și Pompare Palas. Astfel, echipele de permanență au demarat manevrele de repornire în siguranță a Sursei.
 

La ora 06.00 dimineața, s-a reluat pomparea cu presiuni reduse către abonații din Năvodari și Cumpăna.
 

În continuare, constănțenii din zonele Palas și Zona industrială Oierie Palas, Cartierele Brătianu și Medeea, Zona industrială, Cartierul și Zona industrială CET, Cartierele Viile Noi și Sere, Cartierele Km 4, Km 4-5, Km 5 și Veterani, Zona comercială Constanța Sud, Cartierul Faleză Sud, Zonele industriale Caraiman și Oil Terminal, Cartierele Far, Abator, Gară, Icil, Casa de Cultură, Inel I, Inel II, Coiciu și Compozitori, Zonele Baba Novac și Halta Traian, precum și cei Zona Comercială Vest, până la remedierea avariei, vor avea debit redus la robinet.", au precizat cei de la RAJA.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4281 secunde