Vacanțele în România, promovate la Târgul de Turism de la Zurich

162

Articole de la același autor

România deține, pentru prima dată, calitatea de țară parteneră și de invitat de onoare la Târgul Internațional de Turism FESPO Zurich, cea mai mare manifestare pentru public din Elveția, cu un număr de 60.000 de vizitatori și 600 de expozanți, ce se desfășoară în pe-rioada 25 -28 ianuarie.


Ministerul Turismului promovează destinațiile turistice atractive ale României la acest târg în cadrul unui stand amenajat, cu o suprafață totală de 130 mp, ce are ca element fundamental o replică a porții de intrare în cetatea Alba Carolina, marcând în acest fel importanța istorică a Anului Centenarului.


Cei care trec pragul standului României vor avea ocazia de a face o incursiune în timp, asistând la prezentări, atât pe suport informațional, cât și pe suport video, ale celor mai importante momente istorice relevante pentru împlinirea celor 100 de ani de la Marea Unire. Sigla Centenarului se va regăsi de asemenea pe toate suporturile de comunicare ale României de la Târgul Internațional de Turism FESPO 2018. 


"Ministerul Turismului își propune ca, împreună cu expozanții din standul național, să prezinte o gamă variată de produse turistice care îi pot convinge pe călători să aleagă România pentru a-și petrece vacanțele: pachetele de tip city break, turismul activ și de aventură, circuite culturale, ecoturism, turismul balnear și wellness", precizează ministrul Mircea Dobre. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5065 secunde