Val de aer polar în România, cu temperaturi sub -10 grade

357
Val de aer polar în România, cu temperaturi sub -10 grade - frig-1636527347.jpg

Articole recomandate

În ultimele zile, vremea s-a răcit simțitor în România din cauza unui front atmosferic rece care a traversat țara noastră. La munte, a nins ca în povești, iar în unele locuri stratul de zăpadă a ajuns și până la 21 de centimetri. Valul de aer rece a determinat o scădere semnificativă a valorilor termice, chiar și cu peste 10 grade. Dacă la munte a nins, în majoritatea zonelor țării a plouat. Meteorologii au anunțat că dimineața, temperaturile vor fi ușor mai scăzute decât normalul acestei perioade în nord, centru și est. 


"Masa de aer rece persistă. Azi și mâine va determina o vreme mai rece decât normalul perioadei. În Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova, maximele vor atinge 8-9 grade. În regiunile intracarpatice, în vest și nord-vest, temperaturile vor fi ușor mai ridicate, cu maxime cuprinse între 10 și cel mult 14-15 grade.", a declarat, într-o intervenție la Realitatea Plus, meteorologul Alina Șerban. 


În această noapte, temperaturile vor fi mai scăzute, se vor înregistra valori de sub 0 grade aproape în toate regiunile. În depresiunile din estul Transilvaniei, temperaturile vor scădea chiar și sub - 10 grade.  Meteorologii vin însă cu o veste bună. Spre sfârșitul săptămânii, vremea se încălzește în cea mai mare parte a regiunilor. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6329 secunde