Vandalizare în Mamaia: zeci de bile de beton, distruse!

253
Pista de bicicliști din stațiunea Mamaia a fost vandalizată, iar siguranța bicicliștilor și a pietonilor a fost pusă în pericol. Cei care au trecut, ieri, prin stațiunea Mamaia au constatat că zeci de bile de beton care delimitau pista de bicicliști au fost scoase din elementele de susținere. 


Reprezentanții municipalității au fost sesizați și au intervenit pentru repunerea pe poziții a elementelor din beton.  
"Aproximativ 50 de bile din beton care delimitează pista de biciclete din stațiunea Mamaia de zona rutieră au fost scoase din elementele de susținere de persoane rămase încă necunoscute. Grele de câteva zeci de kilograme, bilele au fost fie lovite cu mașina, fie desprinse cu bună știință. Echipele din cadrul Primăriei Municipiului Constanța au început deja repunerea pe poziții a elementelor din beton, însă operațiunea este îngreunată din cauza mașinilor parcate acolo", au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.


Primăria Municipiului Constanța face un apel către locuitori sau turiști să nu asiste impasibili la actele de vandalism și să apeleze imediat numărul unic de urgențe 112 sau dispeceratul Poliției Locale Constanța, la numărul de telefon 0241484205. Pentru utilizatorii aplicației WhatsApp numărul de contact este 0799606142.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2512 secunde